Sari la conținut

CURS COAFOR

Explorează lumea fascinantă a coafurii și transformă-ți pasiunea într-o carieră de succes cu cursul nostru de HAIR STYLIST. Eliberată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, diploma de Coafor pe care o vei obține este recunoscută atât la nivel național, cât și internațional,te poti angaja oriunde sau iti poti deschide propria afacere(PFA,II,SRL,ETC…….)

 • DURATA: 4 săptămâni intensiv / 3 zile pe săptămână / 3 ore/zi
 • LUCRĂM CU MAXIM 4 CURSANȚI PE GRUPĂ
 • PRACTICA 95% DIN TOTALUL ORELOR DE CURS
 • VEI PRIMI GRATIS O CARTE CU PARTEA TEORETICĂ
 • Toate produsele, ustensilele și aparatura necesare desfășurării cursului sunt oferite GRATUIT
 • PREȚ NOU: 1500 LEI
 • DIPLOMĂ ACREDITATĂ
 • Toate taxele incluse: examinare, eliberare diplomă, etc…
 • ASIGURĂM MODELELE PE CARE SE LUCREAZĂ
 • Cursurile încep săptămânal, avem și grupe de weekend
 • Oferim posibilitatea de angajare sau închiriere post de lucru
 • AVEM ȘI VARIANTA UNUI TRAINER PERSONAL (Cursul se va face doar cu tine)               

Puncte cheie:

– Durata: 1 lună intensiv, 3 ore/zi
– Preț: 2000 LEI

De ce să alegi cursurile noastre?

– 95% practică: Te vei concentra mai mult pe exercițiile practice, asigurându-ți astfel o pregătire solidă în domeniu.
– Experiența formatorilor: Echipa noastră de formatori are o experiență bogată și știe să creeze un echilibru perfect între procesul de învățare și relaxare.
– Ustensile și materiale gratuite: Toate ustensilele, materialele consumabile și manualele de curs sunt oferite gratuit.
– Costuri transparente: Nu există costuri ascunse, astfel încât să te poți concentra exclusiv pe învățare.
– Certificate recunoscute: Ai posibilitatea de a obține certificate de calificare profesională recunoscute de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, care îți vor deschide uși în țară și peste hotare.
– Mediu prietenos: Atmosfera din grupurile noastre de curs este prietenoasă și susținătoare, iar clasele sunt formate din maxim 4 cursanți, pentru a oferi atenție individuală fiecăruia.
– Fără limită de vârstă: Nu există limită de vârstă pentru a urma cursul nostru, astfel încât să fie accesibil tuturor pasionaților de frumusețe și coafură.

Dobândirea Cunoștințelor

La Salonul Beauty Center, oferim o bază practica solidă, primul pas către o carieră de succes în acest domeniu competitiv. Absolvind cursul nostru, veți avea abilitatea de a oferi clienților servicii complete de coafor, iar consultanța oferită reprezintă un beneficiu deosebit ce atestă profesionalism și dedicare. Sfaturile personalizate despre tipul de păr și metodele de îngrijire creează o conexiune specială între hairstylist și client. Dispuneți de o sală de curs dedicată, echipată cu cele mai moderne instrumente și tehnologii pentru a vă asigura o învățare eficientă și interactivă.

Acumularea Experienței Practice

Experiența practică este crucială în acest domeniu, iar cursul nostru vă pregătește la un nivel superior pentru a realiza coafuri moderne și complexe. Veți învăța o gamă completă de abilități practice esențiale pentru tunsori și coafuri variate, utilizând diferite instrumente și tehnici. La finalul cursului, veți fi capabil să realizați tunsori clasice și moderne, să aplicați culori și să creați diverse look-uri moderne, de la cele mai simple până la cele mai complexe.

Pregătirea Practică la Salonul Beautycenter

Pregătirea practică se desfășoară în propriul nostru salon, oferindu-vă un avantaj semnificativ. Salonul nostru este complet echipat și modern, oferind un mediu propice pentru adaptarea rapidă la interacțiunea cu clienții și cu alți stilisti. Toate ustensilele, materialele consumabile și manualele de curs sunt incluse în prețul cursului, iar actele necesare pentru înscriere sunt simplu de completat.

Alegeți cursul nostru de coafor și pregătiți-vă pentru o carieră de succes în frumusețe și coafură!