Sari la conținut

Aplicare Gene Fir Cu Fir

La Salonul nostru, oferim servicii de extensii gene aplicate fir cu fir, pentru a-ți oferi un aspect natural și seducător fără efort.

Avantaje:
Libertate totală: Extensiile fir cu fir permit o viață normală, inclusiv înot, fără a afecta rezistența sau aspectul genelor. Ochii tăi vor rămâne în permanență conturați de gene lungi, dese și curbate.
Calitate superioară: Extensiile sunt aplicate individual, ordonate și nu afectează genele naturale. Adezivul folosit este invizibil și non-iritant, fiind potrivit chiar și pentru ochii sensibili.
Aspect natural: Aplicarea fir cu fir conferă un efect natural, incluzând alungirea, remodelarea și liftingul genelor.
Cantitate optimă: Într-o singură ședință, se aplică între 80 și 120 de gene pe un ochi, oferind un volum generos și uniform.
Îngrijire specializată: Extensiile necesită o îngrijire delicată, evitând demachiantul pe bază de ulei, frecarea agresivă a ochilor și utilizarea produselor non-specializate.

Recomandări pentru întreținere:
– În timpul procedurii, se recomandă înlăturarea lentilelor de contact.
– Evită utilizarea demachiantului pe bază de ulei înainte de aplicarea genelor.
– Procedura trebuie realizată de către specialiști într-un salon dotat corespunzător.
– Asigură-te că ai suficient timp și răbdare, deoarece aplicarea poate dura aproximativ 2 ore.
– Reumplerea genelor se recomandă la intervaluri de 2-4 săptămâni pentru menținerea aspectului impecabil.
– Îndepărtarea extensiilor se realizează doar de către specialiști, folosind soluții speciale și delicate.

Experimentează frumusețea și confortul extensiilor de gene aplicate fir cu fir la Salonul nostru!

Extensiile de gene sunt o modalitate minunată de a-ți îmbunătăți aspectul și de a-ți evidenția frumusețea naturală. Totuși, pentru a menține aspectul lor impecabil și pentru a evita orice inconveniente, este important să acorzi o atenție deosebită îngrijirii lor.

Recomandări pentru întreținere:

1. Evită demachiantul pe bază de ulei: Folosește produse non-grase pentru curățarea genelor și a ochilor. Demachiantul pe bază de ulei poate afecta aderența extensiilor și poate duce la degradarea acestora.

2. Aplică crema de noapte cu precauție: Înainte de culcare, aplică crema de noapte cu cel puțin 15 minute înainte de a te așeza pe pernă, pentru a evita orice contact cu genele și ochii.

3. Folosește produse speciale de curățare: Optează pentru produse specifice pentru curățarea și îngrijirea extensiilor de gene, evitând produsele cu puf sau dischete demachiante din bumbac care pot lăsa fire sau reziduuri.

4. Înlătură lentilele de contact:Pe durata aplicării sau îndepărtării extensiilor de gene, este recomandat să scoți lentilele de contact pentru a evita orice disconfort sau deteriorare.

5. Optează pentru servicii profesionale: Pentru a te asigura că extensiile tale sunt aplicate corect și în siguranță, este preferabil să apelezi la un salon specializat, unde se folosesc produse și tehnici adecvate.

6. Reumplerea regulată: Pentru a menține aspectul plin și frumos al genelor, este recomandată reumplerea lor la intervale regulate, de aproximativ 2-4 săptămâni.

7. Evită contactul cu apă și cu soarele: În primele 48 de ore de la aplicare, evită expunerea extensiilor de gene la apă fierbinte, abur sau radiații UV excesive.

Menținând aceste recomandări și având grijă corespunzătoare, extensiile tale de gene vor arăta mereu impecabil și te vei putea bucura de un aspect irezistibil în fiecare zi.