Sari la conținut
MICROPIGMENTARE SAU MACHIAJ SEMIPERMANENT

Micropigmentare sau machiajul semipermanent

Micropigmentarea se diferențiază de tatuaj prin modul de lucru mai blând, calitatea deosebită a culorilor și adâncimea mai mică a implantării lor. Culorile sunt foarte naturale, iar aparatul folosit este de ultimă generație, astfel încât și consumabilele – pigmenti, ace, geluri și creme – sunt foarte sigure și eficiente. Utilizând tehnica micropigmentării, nu veți arăta niciodată artificial sau strident.

Cu un machiaj semipermanent după metoda Goldeneye, puteți înlocui liniile și umbrele zilnic machiate, obținând accente pline de efect și oferind chipului dumneavoastră o strălucire complet nouă.

Spre deosebire de metoda tatuării, tehnicile Goldeneye cuprind metode speciale de lucru:

  • metoda de umplere
  • tehnici de combinare a culorilor
  • tehnici fir cu fir, de umplere, eyeliner, intensificarea genelor
  • crearea efectului de iluzie optică (mărirea volumului buzelor sau efecte lifting)
  • tehnica nuanțării

Ce face din Goldeneye o metodă unică pentru înfrumusețarea dumneavoastră?

Dermograful pentru micropigmentare – machiaj semipermanent – GOLDENEYE este o tehnologie unică pe plan mondial, care prin sistemul unic cu motor cu roți dințate, garantează o adâncime de penetrare uniformă, o conducere exactă a liniei, precum și o durabilitate optimă. Aparatul, datorită acestui sistem rotativ de pătrundere a acului în piele, nu produce vibrații și nu trage pielea când se retrage (cu aceeași putere cu care aplicatorul de culoare pătrunde în piele acesta este și scos, astfel apare posibilitatea efectuării unui contur perfect).

MOTIVE PENTRU A AVEA UN TRATAMENT DE MICROPIGMENTARE:

  • Pentru că vei avea o eleganță naturală, lipsită de artificii.
  • Pentru că mici „intervenții” în locurile potrivite vor fi suficiente pentru o mare schimbare. Subtilitatea și discreția sunt esențiale pentru noul tău aspect.