Sari la conținut

Masaj

Masajul de relaxare este o experiență benefică atât pentru bărbați, cât și pentru femei, fiind o modalitate excelentă de a-ți reîncărca bateriile după o zi lungă la birou. Cu o durată de 50 de minute, acest masaj este conceput pentru a oferi o relaxare profundă și un moment de eliberare a stresului acumulat.

Prin mișcări ferme, dar plăcute, masajul acționează asupra întregului corp, concentrându-se pe zonele mai tensionate. Efectele terapeutice ale acestuia sunt multiple și benefice pentru sănătatea generală:

Eliberarea stresului și a oboselii: Masajul de relaxare ajută la calmarea minții și a corpului, contribuind la eliminarea tensiunii și a oboselii acumulate.
Atenuarea durerilor musculare: Prin manipularea delicată a mușchilor, masajul poate reduce durerile și crampele musculare, restabilind echilibrul și flexibilitatea corpului.
Îmbunătățirea circulației: Mișcările masajului stimulează circulația sângelui și a limfei, contribuind la eliminarea toxinelor și la aportul de oxigen și nutrienți către celulele organismului.
Promovarea digestiei sănătoase: Masajul poate ajuta la relaxarea mușchilor abdominali și la stimularea digestiei, contribuind la un sistem digestiv mai sănătos.
Reducerea durerilor de cap și de gât: Tehnicile de masaj pot ameliora tensiunea acumulată în zona gâtului și a capului, oferind un răgaz binevenit de la durerile de acest gen.
Inducerea unei stări generale de relaxare: Masajul de relaxare are un impact profund asupra întregului organism, inducând o stare generală de bine și relaxare.

Frecvența la care se poate realiza acest tip de masaj este flexibilă, putând fi programat oricând simțiți nevoia de relaxare și revigorare a corpului și a minții. Este o investiție în sănătatea și bunăstarea ta, oferindu-ți o oază de liniște și relaxare într-o lume agitată.

Masajul anticelulitic este o tehnică special concepută pentru a obține efecte de relaxare, calmare, întindere și reactivare, având în același timp rezultate vizibile în tratarea celulitei. Acest tip de masaj poate fi realizat atât pe masa de masaj, cât și pe o saltea specială, iar tehnicianul trebuie să fie intens implicat în proces.

Este un masaj energic, cu caracteristici puternice de bio-stimulare și reactivare, creat special pentru corp și față. Se poate aplica fie pe anumite zone localizate, înaintea unui tratament specific, fie ca un tratament complet, având o durată de aproximativ o oră.

Rezultatele masajului anticelulitic includ:

– Netezirea și îndreptarea pielii
– Micsorarea circumferinței corporale și accelerarea eliminării grăsimilor suplimentare
– Diminuarea și chiar dispariția celulitei
– Tratarea eficientă a celulitei și a vergeturilor
– Eliminarea toxinelor din organism prin dezintoxicare intensivă
– Obținerea unei siluete zvelte și intensificarea circulației sanguine
– Îndepărtarea depunerilor minerale suplimentare

Se recomandă efectuarea a 2-3 ședințe de masaj pe săptămână pentru rezultate optime. Celulita poate fi semnificativ ameliorată după un tratament format din 5 ședințe.

Este important de menționat că există și contraindicații pentru acest tip de masaj, printre care se numără: femeile însărcinate, persoanele cu boli de piele, varice sau vase sparte.

Investește în sănătatea și frumusețea ta cu ajutorul masajului anticelulitic și bucură-te de rezultatele vizibile într-un timp scurt!