Sari la conținut

CURS LAMINARE GENE SI SPRANCENE

   Dacă te gândești să urmezi un curs în domeniul frumuseții, ai ajuns în locul potrivit! Oferta noastră include și cursuri de laminare pentru gene și sprâncene, pentru a-ți oferi posibilitatea de a-ți dezvolta abilitățile într-un mediu profesionist și stimulant.                                                                                   Acest curs este pentru tine dacă:
– Vrei să-ți deschizi propria afacere în domeniul frumuseții.
– Îți dorești să începi o carieră în acest domeniu plin de oportunități.
– Dorești să te angajezi cât mai repede într-un salon de înfrumusețare.
– Îți dorești să înveți de la început corect și profesional                             

  • DURATA CURS: 2 zile în care vei învăța cum să faci corect și profesional laminarea genelor și a sprâncenelor.
  • ACEST CURS SE DESFĂȘOARĂ DOAR CU TINE.
  • DIPLOMĂ ACREDITATĂ, RECUNOSCUTĂ NAȚIONAL ȘI INTERNAȚIONAL.
  • ASIGURĂM MODELELE PE CARE SE LUCREAZĂ (Avem nevoie de două modele).
  • PREȚ CURS: 600 LEI (Toate taxele incluse, examinare, eliberare diplomă, etc.).

Alege să îți transformi pasiunea într-o carieră de succes și înscrie-te la cursul nostru de laminare pentru gene și sprâncene!

Descoperă secretul genelor perfect curbate și sprâncenelor definite cu cursul nostru de laminare! Cu o durată de doar două zile acest curs te va introduce în lumea fascinantă a laminării genelor și sprâncenelor.                                    Vei beneficia de cele mai noi tehnici și cunoștințe în domeniu. Laminarea genelor este o procedură inovatoare care nu doar încurajează curbarea naturală a genelor, ci și contribuie la menținerea lor sănătoase și frumoase.

După completarea cursului, vei fi capabil să obții rezultate uimitoare: gene mai lungi , cu un volum cu 20-30% mai mare, oferindu-ți un aspect încântător și atrăgător. Acest curs reprezintă o oportunitate unică de a-ți dezvolta abilitățile și de a-ți transforma pasiunea într-o carieră de succes în domeniul frumuseții.