Frumusete si relaxare pentru tine. Micropigmentare Ploiesti

Manichiura - Pedichiura

Salon BeautyCenter te invita sa-ti acorzi cateva momente de relaxare si rasfat, cateva momente in care specialistii nostri vor avea grija de hidratarea intensa a pielii mainilor si a picioarelor dumneavoastra, cat si de redarea stralucirii si rezistentei unghiilor pentru un look de senzatie.

Veti beneficia de tratamente sofisticate de ingrijire a mainilor si a picioarelor pentru a arata impecabil in fiecare zi.
Manichiura si pedichiura au devenit o necesitate pentru un aspect ingrijit si elegant, imaginea reprezentand un aspect extrem de important in societatea actuala.
Unghiilor le este acordata o atentie deosebita astfel incat sa se obtina o imagine perfecta..din cap pana-n picioare.
Atat femeile cat si barbatii pot beneficia de tratamente complexe ce vor duce la imbunatatirea aspectului pielii si al unghiilor.
Tratamentele noastre de infrumusetare va vor cuceri prin capacitatea lor atat de a va imbunatati imaginea, cat si de a va relaxa. Puteti apela la tratamente clasice cat si la tratamente spa pentru un plus de ingrijire si rasfat.  Picioarele frumoase reprezinta un etalon al frumusetii feminine, acestora fiindu-le necesare variate tratamente de ingrijire pentru ca pielea sa fie neteda, catifelata, stralucitoare. Pedichiurii trebuie in aceeasi masura sa i se acorde un interes deosebit, aspectul unghiilor necesitand o ingrijire speciala pentru a arata senzational in fiecare zi. In ultima perioada barbatii de asemenea s-au aratat interesati de aspectul ingrijit al mainilor si al picioarelor, astfel incat serviciile noastre se adreseaza in aceeasi masura domnilor ce doresc a avea o imagine impecabila, o imagine ingrijita si atragatoare. Pentru un plus de eleganta si senzualitate recomandam doamnelor si domnisorelor sa va sporiti atractivitatea imaginii dumneavoastra printr-o manichiura si o pedichiura de senzatie, apeland lapictura pe unghii. Acest tip de pictura va va scoate cu siguranta in evidenta si va atrage priviri admirative. Trendurile actuale au adoptat rapid acest stil datorita impactului vizual, datorita imaginii sofisticate pe care acestea il confera.  Lasati-va purtate pe aripile relaxarii, lasati-va in mainile specialistilor salonului nostru pentru ca rezultatele sa fie exceptionale, pentru ca imaginea finala sa fie una de senzatie, iar dumneavoastra doamnelor si domnilor sa fiti mandrii de rezultatele obtinute.
Distribuie in cercurile tale