Frumusete si relaxare pentru tine. Micropigmentare Ploiesti

Curs Cosmetica

DIPLOMA DE COSMETICIAN ESTE ELIBERATA DE MINISTERUL MUNCII SI MINISTERUL EDUCATIEI, RECUNOSCUTA NATIONAL SI INTERNATIONAL !

NU PERCEPEM TAXA DE INSCRIERE !!!

NU PERCEPEM TAXA DE EXAMINARE !!!

NU PERCEPEM TAXA PENTRU ELIBERAREA DIPLOMELOR !!!

PRODUSELE SI APARATELE FOLOSITE PE PARCURSUL CURSULUI SE ASIGURA GRATUIT !!!!

 

ESTE PENTRU TINE ACEST CURS ?

 • Da, daca vrei sa incepi o cariera in meseria de Cosmetician
 • Da, daca vrei sa faci practica 90% in curs
 • Da, daca vrei sa te angajezi cat mai repede intr-un salon
 • Da, daca vrei sa inveti de la inceput corect si profesional

   


 

 

Curs de Cosmetician

 • Calificare : Cosmetician;
 • Durata: 1 luna intensiv (3-4 ore/zi);
 • PRET PROMOTIONAL: 2000 LEI

Incluse in pretul cursului: toate ustensilele, materiale consumabile, manual de curs, taxa de examinare, diploma;

 

Iata cateva motive intemeiate, pentru care poti urma cursurile Beauty Center:

 • practica reprezinta 90% din totalul orelor de curs;
 • experienta bogata a formatorilor ce creeaza un balans deosebit intre puterea de invatare si nevoia de relaxare;
 • usurinta cu care pot fi urmate cursurile, datorita faptului ca ustensilele, materialele consumabile si manualul de curs sunt oferite gratuit de catre scoala;
 • faptul ca nu exista costuri suplimentare in afara de costul initial al cursului;
 • posibilitatea obtinerii unor certificate de calificare profesionala eliberate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, ce dau posibilitatea absolventilor de a practica specializarile urmate, atat in tara cat si in strainatate (in 60 de state);
 • mediul prietenos prin care dobandirea unor specializari merge mana in mana cu castigarea unor noi prietenii grupele sunt formate din maxim 4 cursanti, astfel incat sa ne putem ocupa de fiecare cursant in parte; nu exista limita de varsta pentru a urma cursul ;

 


 

Transformarea pasiunii in job  Meseria de cosmetician este un job perfect pentru orice femeie, avand posibilitatea de a imbina pasiunea pentru frumos, cu creativitatea si simtul estetic, pentru a oferi femeilor de pretutindeni un ten mai sanatos si a le ajuta sa-si recapete sau sa isi intretina frumusetea naturala. Un job facut din pasiune, cu satisfactii zilnice, atat profesionale, cat si emotionale, va va motiva sa va treziti cu placere dimineata, cu chef de munca, cu bucuria ca in fiecare zi va puteti aduce aportul la fericirea unui om.

 

Mediu de lucru

Daca alegeti sa lucrati ca si cosmetician, aveti avantajul de a lucra intr-un mediu armonios, curat, cu produse profesionale de calitate, inconjurate de profesionisti, al caror scop este crearea sau mentinerea frumusetii naturale, autentice. 

Astfel, o sa va puteti crea o legatura emotionala cu clientele, daruindu-le bucurie si sustinundu-le in efortul lor zilnic de a se mentine frumoase.

 

O MESERIE MINUNATA ! Tinand cont ca femeile nu vor inceta sa-si ingrijeasca aspectul fizic si vor avea nevoie mereu de atingerea magica a cosmeticienei, aceasta meserie nu isi va pierde niciodata insemnatatea. Puteti avea certitudinea ca veti gasi mereu un loc de munca, iar pe masura ce veti capata experienta veti reusi fidelizarea clientilor si veti ajunge la o siguranta financiara.

 

Distribuie in cercurile tale