Frumusete si relaxare pentru tine. Micropigmentare Ploiesti

Promotii pentru tine

doar la Salon Beauty Center Ploiesti
Fitness Anticellulite Massage

8686333852-masaj-anticelulita-ploiesti


Masaj anticelulitic pe segmente mentinute in contractie izometrica

Durata efectiva: 60 min
Preț: 40lei

tunel-infrarosu-masaj-ploiestiMasaj anticelulitic in combinatie cu peeling + impachetare crema termosudatie + tunel infrarosu (40 min)

Durata efectiva: 100 min
Pret fără abonament: 75 lei
Pret cu abonament (min 10 sedinte): 60 lei
Pain Stop Massage


De acest tip de masaj pot beneficia sportivii și iubitorii de fitness. Acest tip de masaj se adresează grupelor musculare suprasolicitate în urma activităților sportive. Terapeutul va folosi tehnici de masaj și manipulări articulare specifice zonelor traumatizate, îmbunătățind circulația vasculară și grăbind refacerea.

Durata efectiva: 30 min
Pret fără abonament: 45 lei
Pret cu abonament: 35 lei
Foot Reflexotherapy


Reechilibrarea organelor si sistemelor prin stimularea punctelor reflexogene din talpa.

Durata efectiva: 60 min
Pret: 40 lei
Antistress Head, Neck & Shoulders Massage


Un masaj antistress pentru cap, ceafa si umeri.

Durata efectiva: 20 min
Pret fără abonament: 25 lei
Pret cu abonament: 20 lei
Swedish Relaxation Massage


Cel mai popular masaj adaptat nevoilor corpului dumneavoastră care vă ajută să vă relaxați și să vă energizați, îmbunătățind tonusul dumneavoastra.

Durata efectiva: 60 min
Preț pentru femei: 40 lei
Preț pentru bărbați: 60 lei
Tanara mamica

mamica


Daca-ti doresti sa reveni la silueta de dinainte de nastere, la Beautycenter Salon vei primi o reducere de 15%, indiferent de tratamentul urmat. Te asteptam cu certificatul de nastere al micutului si impreuna vom gasi cele mai eficiente solutii pentru a-ti recapata silueta.
HAPPY HOUR


Vino la Beautycenter Salon intre orele 9:00 si 15:00, de luni pana joi si vei beneficia de o reducere de 10% pentru orice orice serviciu sau pachet de servicii incheiat si efectuat intre orele mai sus mentionate (ora 15:00 fiind ora la care se incheie tratamentul).
NOI ITI RASPLATIM FIDELITATEA !


Daca esti o clienta fidela si foarte multumita de serviciile Beautycenter Salon fidelitatea iti este rasplatita cu discount de 5% la orice serviciu sau pachet de servicii.
VINO CU O PRIETENA


Vino cu o prietena, doua, trei, oricate la Beautycenter Salon si beneficiati toate de 5% reducere la orice serviciu sau pachet de servicii. Va veti petrece impreuna orele de tratament, timpul va zbura mai usor, iar toate veti avea de castigat !
DARUIESTE PERSOANEI IUBITE !


Descoperiti cum sa fiti fericiti si sa faceti si pe altii fericiti, cumparand de la Beautycenter Salon un voucher in valoare de 150 RON, il daruiti persoanei iubite si isi va alege singura serviciile dorite in valoare de aceasta suma. Iar noi II VOM FACE UN ALT CADOU : o manichiură clasică!
CADOU DE ZIUA TA


De ziua ta vino la Beautycenter Salon si ai discount de 25% la orice serviciu sau pachet de servicii oferite de salonul nostru plus o ceva…. GRATIS.
Special pentru elevi, studenti si pensionari

std-pens


La Beautycenter Salon elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de 15% reducere pentru orice serviciu sau pachet de servicii, de luni pana vineri intre orele 9:00 – 15:00. Reducerea se acorda in baza unui act doveditor.
PROMOTII EXTRA


COAFOR

TUNS + SPALAT = 35 LEI
SPALAT + INTINS CU PLACA = 35 LEI

MANICHIURA + PEDICHIURA = 45 LEI

LA 5 SEDINTE MANICHIURA + PEDICHIURA PRIMESTI 1 SEDINTA GRATIS
 
ACHIZITIONEAZA in Beautycenter Salon SERVICII IN VALOARE DE 150 LEI SI PRIMESTI CADOU UN MASAJ TERAPEUTIC ANDULLATION
Distribuie in cercurile tale