Frumusete si relaxare pentru tine. Micropigmentare Ploiesti

curs-cosmetica-ploiesti

DIPLOMA DE COSMETICIAN ESTE ELIBERATA DE MINISTERUL MUNCII SI MINISTERUL EDUCATIEI, RECUNOSCUTA NATIONAL SI INTERNATIONAL !

NU PERCEPEM TAXA DE INSCRIERE !!!

NU PERCEPEM TAXA DE EXAMINARE !!!

NU PERCEPEM TAXA PENTRU ELIBERAREA DIPLOMELOR !!!

PRODUSELE SI APARATELE FOLOSITE PE PARCURSUL CURSULUI SE ASIGURA GRATUIT !!!!

 

ESTE PENTRU TINE ACEST CURS ?

 • Da, daca vrei sa incepi o cariera in meseria de Cosmetician
 • Da, daca vrei sa faci practica 90% in curs
 • Da, daca vrei sa te angajezi cat mai repede intr-un salon
 • Da, daca vrei sa inveti de la inceput corect si profesional
 • Da, daca vrei sa inveti de la formatori cu experienta de peste 25 ani in acest domeniu

   


 

 

Curs de Cosmetician

 • Specializare : Cosmetician;
 • Durata: 1 luna intensiv (4 ore/zi);
 • Pret: 1500 lei
 • PRET PROMOTIONAL: 750 lei (REDUCERE 50%)

Incluse in pretul cursului: toate ustensilele, materiale consumabile, manual de curs, taxa de examinare, diploma;

 

Iata cateva motive intemeiate, pentru care poti urma cursurile Beauty Center:

 • practica reprezinta 90% din totalul orelor de curs;
 • experienta bogata a formatorilor ce creeaza un balans deosebit intre puterea de invatare si nevoia de relaxare;
 • usurinta cu care pot fi urmate cursurile, datorita faptului ca ustensilele, materialele consumabile si manualul de curs sunt oferite gratuit de catre scoala;
 • spatiile excelent dotate, situate in ultracentral;
 • faptul ca nu exista costuri suplimentare in afara de costul initial al cursului;
 • posibilitatea obtinerii unor certificate de calificare profesionala eliberate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, ce dau posibilitatea absolventilor de a practica specializarile urmate, atat in tara cat si in strainatate (in 60 de state);
 • datorita rigurozitatii cu care sunt desfasurate cursurile, pentru o mai buna invatare;
 • mediul prietenos prin care dobandirea unor specializari merge mana in mana cu castigarea unor noi prietenii grupele sunt formate din maxim 8 cursanti, astfel incat sa ne putem ocupa de fiecare cursant in parte; nu exista limita de varsta pentru a urma cursul la Salon Beautycenter;

Cursul de cosmetica din cadrul Salonului Beautycenter  te va ajuta sa devii un adevarat profesionist in domeniul cosmeticii. 

Cosmeticianul este cel care studiaza si trateaza problemele de estetica si se ocupa de infrumusetarea corpului. El este cel care te va ajuta sa te simti cat de bine se poate in propria ta piele.

Ideal de armonie, frumusete si perfectiune, cuvantul “cosmetica” provine din cuvantul grecesc “kosmetikos” care inseamna maiestrie in impodobire. 

Radacinile acestui cuvant se regasesc in cultura greceasca a cosmosului vazut ca simbol al perfectiunii. O data cu trecere timpului, cosmetica a devenit parte integrata a vietii cotidiene atat in randul femeilor, cat si al barbatilor. 

Tehnicile si tratamentele corporale au devenit atat de avansate incat rezultate uimitoare pot fi obtinute intr-un timp foarte scurt.

Absolvind cursul de cosmetica la Salon Beautycenter  vei deprinde si vei afla cele mai noi tehnici din domeniul infrumusetarii. 

La final, vei putea profesa meseria de cosmetician atat in tara, cat si in strainatate deoarece cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.  


 

AVANTAJELE PE CARE LE OFERA CURSUL DE COSMETICA

 • Dezvoltare profesionala Pentru a fi o cosmeticiana de succes trebuie sa aveti o pregatire temeinica la baza si dorinta constanta de a va perfectiona. 
 • Pregatirea de baza se obtine prin participarea la cursul organizat de Salon Beautycenter  in care se dobandesc notiuni teoretice cat mai complexe si pe care sa le puneti in practica sub supravegherea unui trainer cu experienta de peste 25 ani in acest domeniu.
 •  Insa, nu sunt suficiente doar acestea, sunt necesare si notiuni din medicina, psihologie, marketing, domenii aflate intr-o continua evolutie, care va vor obliga sa fiti la curent cu noile proceduri si cu inovatia din domeniu, sa participati la seminarii pentru a oferi cat mai multe servicii de calitate.

 

Transformarea pasiunii in job  Meseria de cosmetician este un job perfect pentru orice femeie, avand posibilitatea de a imbina pasiunea pentru frumos, cu creativitatea si simtul estetic, pentru a oferi femeilor de pretutindeni un ten mai sanatos si a le ajuta sa-si recapete sau sa isi intretina frumusetea naturala. Un job facut din pasiune, cu satisfactii zilnice, atat profesionale, cat si emotionale, va va motiva sa va treziti cu placere dimineata, cu chef de munca, cu bucuria ca in fiecare zi va puteti aduce aportul la fericirea unui om.

 

Mediu de lucru

Daca alegeti sa lucrati ca si cosmetician, aveti avantajul de a lucra intr-un mediu armonios, curat, cu produse profesionale de calitate, inconjurate de profesionisti, al caror scop este crearea sau mentinerea frumusetii naturale, autentice. 

Astfel, o sa va puteti crea o legatura emotionala cu clientele, daruindu-le bucurie si sustinundu-le in efortul lor zilnic de a se mentine frumoase.

 

O MESERIE MINUNATA ! Tinand cont ca femeile nu vor inceta sa-si ingrijeasca aspectul fizic si vor avea nevoie mereu de atingerea magica a cosmeticienei, aceasta meserie nu isi va pierde niciodata insemnatatea. Puteti avea certitudinea ca veti gasi mereu un loc de munca, iar pe masura ce veti capata experienta veti reusi fidelizarea clientilor si veti ajunge la o siguranta financiara.

 

Dobandirea cunostintelor teoretice

Dupa absolvirea cursului de la Salon Beautycenter , dumneavoastra veti dispune de abilitatea de a oferi clientilor servicii complete de cosmetica. 

O baza teoretica solida reprezinta primul pas in configurarea unei cariere de succes in acest domeniu competitiv. 

Serviciul de consultanta este un beneficiu care lipseste din majoritatea saloanelor de infrumusetare, insa acesta atesta intotdeauna un grad superior de profesionalism si dedicare. 

Salon Beautycenter pune la dispozitia cursantilor o sala dedicata exclusiv training-ului teoretic, echipata cu instrumentele necesare pentru o predare moderna si interactiva: laptop, video-proiector, flipchart, manechine de exercitiu etc.

Pe parcursul pregatirii teoretice, cursantul va primi suport de curs in vederea aprofundarii cat mai bune a cunostintelor.

 

Acumularea experientei practice

Experienta are un cuvant decisiv in aceasta meserie, iar la  Salon Beautycenter ne asiguram de faptul ca finalul cursului va aduce la un nivel superior de pregatre, care sa va permita realizarea tratamentelor cosmetice, executarea epilatului, executarea retuşurilor şi machiajelor, vopsitului genelor şi sprâncenelor, tabilirea schemei de tratament pentru fiecare client etc.

Pregatirea practica se va desfasura in Salon Beautycenter ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru cursant, deoarece salonul nostru este echipat complet, este modern si cursantul se va acomoda rapid in relatia cu clientii si cu alti cosmeticieni.

Absolventul Salonului Beautycenter va fii capabil sa se angajeze imediat intr-un salon de infrumusetare !!!

 

Acreditarea profesionala

Dupa terminarea cursului organizat de Salon Beautycenter, dumneavoastra veti sustine un examen de absolvire, care atesta pregatirea necesara pentru profesia de Cosmetician. 

Certificatul de calificare emis de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii va permite impulsul legal obligatoriu in integrarea cu succes pe piata muncii, acesta fiind recunoscut pe plan national si international. 

In completarea acestei acreditari, veti beneficia si de o diploma oferita de Salon Beautycenter. 

 cursuri-specimen-certificat-de-absolvire

MAKEUP CURS COSMETICA5TRATAMENT COSMETIC3TRATAMENT COSMETIC2TRATAMENT COSMETICMAKEUP CURS COSMETICA7MAKEUP CURS COSMETICA6MAKEUP CURS COSMETICA4MAKEUP CURS COSMETICA3MAKEUP CURS COSMETICA2MAKEUP CURS COSMETICAEPILAT CURS COSMETICA3EPILAT CURS COSMETICA2EPILAT CURS COSMETICA

Distribuie in cercurile tale