Frumusete si relaxare pentru tine. Micropigmentare Ploiesti

Despre noi

Salonul Beauty Center Ploiesti

Salonul de ingrijire si infrumusetare are in ziua de astazi rolul pe care il aveau in vechime incaperile secrete de ingrijire de la curtile regale.

Este firesc insa ca intr-o societate care pune din ce in ce mai mult accentul pe estetic si pe nevoia de frumos, serviciile de infrumusetare sa fie disponibile unei categorii din ce in ce mai largi de oameni.

NOI am antrenat pentru tine specialisti in micropigmentare – tatuaj cosmetic (sprancene, ochi, buze), aplicare gene fir cu fir, coafura,manichiura, cosmetica si masaj, dornici sa-ti ofere servicii care iti vor pune in valoare cele mai placute trasaturi.

Prin multitudinea serviciilor oferite de catre Salon Beauty Center Ploiesti se adreseaza deopotriva femeilor, barbatilor si copiilor, iar amplasarea sa intr-o zona centrala, dar linistita si prietenoasa, il face ideal de vizitat la orice ora a zilei.

In conceperea si organizarea salonului am avut in vedere pe de o parte profesionalismul echipei de tehnicieni si calitatea produselor folosite, si, pe de alta parte, amenajarea unui spatiu cat mai intim si confortabil.

Experienta Salon Beauty Center Ploiesti inseamna o atmosfera stylish, creata atat prin atentia acordata detaliilor de interior cat si prin muzica si bauturile pe care vi le punem la dispozitie.

DE CE NOI?

Garantii

Garantia preturilor corecte atat la servicii cat si la produsele pentru acasa. O intreaga diversitate de servicii: micropigmentare – tatuaj cosmetic (sprancene, buze, ochi), aplicare gene fir cu fir, coafor, manichiura, pedichiura, oja semipermanenta, tratamente faciale, corporale, frizerie, masaj, sistem medical de terapie Andullation.

Produse profesionale de inalta calitate: Envie, Raywel, Wella, SP, NIOXIN, L’Oreal, Kerastase, OPI, ACADEMIE, GUINOT, BALMAIN, Depileve, Londa, Bess, L’Oreal, Mavala, Peggy Sage, Bruno Vassari etc.

Produse profesionale cu discount ce ajung la preturile de lista ale furnizorilor.

Promotii lunare la produsele profesionale de ingrijire pentru acasa.

Consiliere personalizata atat pentru servicii cat si pentru produse de ingrijire si styling.

Programul permite accesarea serviciilor in oricare zi a saptamanii.

 

Responsabilitate sociala

  • Angajament fata de serviciile prestate.

Incurajam responsabilitatea clientilor nostri de a-si exprima liber opiniile fata de experienta in salonul noastru, cu scopul de a livra servicii care sa se ridice la nivelul asteptarilor.

  • Angajament fata de sanatate.

Incurajam comportamentul responsabil al oamenilor de a-si ingriji parul, tenul si corpul folosind produse profesionale de inalta calitate.

  • Angajament fata de parteneri.

La NOI oamenii sunt tratati cu respect, sustinem dezvoltarea personala si profesionala. Cei aproximativ 50 parteneri prin pasiunea si loialitatea lor ne-au ajutat sa avem success. Pentru asta le multumim si suntem mandrii de acest parteneriat.

 

Noutati in Blogul nostru

Afla noi tendinte & noi sfaturi
Distribuie in cercurile tale